Uluslararası Ofis Müdürlüğü – Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı İş Birliği ile Uluslararası Balkan Üniversitesi ile Karşılıklı Erasmus+ Anlaşması İmzalandı

Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi’nin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü ile Karşılıklı Erasmus+ Anlaşması imzalamıştır.

Bu anlaşmaya göre, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı her sene iki lisans öğrencisini bir dönemliğine Uluslararası Balkan Üniversitesi’nin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’ne gönderebilmektedir. Aynı şekilde, karşı üniversiteden her dönem iki öğrenci kabul edebilmektedir.
Anlaşma metni için tıklayınız.

Görüntülenme: 2479 Yayınlanma Tarihi: 11 Haziran 2021