Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı Öğrencilerimizin TÜBİTAK Projeleri Kabul Almıştır

Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı ikinci sınıf öğrencilerimizden Zeynep Vuslat Erdil’in “YouTube Videolarından Faydalanarak YKS'ye Hazırlanan Öğrencilerin Deneyimlerinin Öz Düzenlemeli Öğrenme Becerisi Bağlamında Çözümlenmesi” ve Neslihan Başhan’ın “İstanbul’un Suç Oranları Yüksek İlçelerinde Bulunan Ortaöğretim Kurumlarındaki Psikolojik Danışmanların Çocuk Suçluluğuna İlişkin Deneyimlerinin Çözümlenmesi” başlıklı  TÜBİTAK 2209 A proje başvuruları kabul edilmiştir.

Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Ömür danışmanlığında gerçekleştirilecek projelere kabul alan öğrencilerimizi ve danışman öğretim üyemizi tebrik ederiz.

Görüntülenme: 584 Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2023