PDR Kulübünün İlk Konuğu "Psikolojik Sağlamlık" Konusuyla Doç. Dr. Seval Erden Çınar Oldu!

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulübü olarak bu dönem ilk konuğumuz Marmara Üniversitesi PDR Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Seval Erden Çınar hocamız oldu. PDR 1. Sınıf öğrencisi Duygu Merve Özdemir’in moderatörlüğünde gerçekleşen programda “Psikolojik sağlamlık” üzerine konuşuldu. Zor zamanlarda kendimizi toparlayabilme gücümüze işaret eden psikolojik sağlamlığın ne anlama geldiği, risk faktörleri ve koruyucu faktörlerle birlikte ele alındı. Hocamız özellikle pandemi dönemini göz önüne alarak psikolojik sağlamlığımızı nasıl artırabileceğimize yönelik çeşitli tavsiyelerde bulundu. Çeşitli üniversitelerden akademisyenlerden, alanda çalışan psikolojik danışmanlardan ve öğrencilerden oluşan 100’e yakın kişinin katıldığı program, katılımcıların deneyim paylaşımlarıyla devam etti. Program, katılımcılardan gelen soruların hocamız tarafından cevaplanmasıyla son buldu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretim üyelerimize, kulüp gönüllüsü öğrencilerimize ve değerli vaktini bizimle paylaşan Doç. Dr. Seval Erden Çınar Hocamıza teşekkür ederiz.

Görüntülenme: 666 Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2021