Bagımlılığa Karşı Farkındalık Serisi-4 Oyun Bağımlılığı Etkinliği

Bağımlılığa Karşı Farkındalık Serisinin dördüncüsünde Klinik Psikolog Fatihcan Öncü’yü ağırlayacak ve günümüzde sıklıkla karşımıza çıkan “Oyun Bağımlılığı” konusunu ele alacağız. Konuya ilgi duyan herkes programımıza davetlidir.

Klinik Psikolog Fatihcan Öncü Kimdir?

Doğuş Üniversitesi klinik psikoloji bölümünden mezun olmuştur, aynı üniversite bünyesinde 2020 yılında ders vermiştir. Fransız Lape Hastanesinde staj sürecini tamamlamıştır. Pek çok ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyuma konuşmacı olarak katılan Öncü TBMM araştırma komisyonunda bağımlılık alanında raportör olarak görev almıştır. 2018 yılından beri Yeşilay danışmanlık merkezinde klinik psikolog olarak görev alan Fatihcan Öncü 2022 yılından beri YEDAM Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktadır.

Detaylar

• Yer: D215