Bağımlılığa Karşı Farkındalık Serisi - 3

Oyun, İnternet ve Sosyal Medya Bağımlılığı

Bağımlılığa Karşı Farkındalık Serisinin üçüncüsünde Sakarya Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Mehmet Barış Horzum ile Doç. Dr. Özlem Canan Güngören’i ağırlayacak ve günümüzde sıklıkla karşımıza çıkan “Oyun, İnternet ve Sosyal Medya Bağımlılığı” konusunu ele alacağız.

Konuya ilgi duyan herkes programımıza davetlidir.

Etkinlik Microsoft Teams üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.
Teams bağlantısı için buraya tıklayabilirsiniz.

Prof. Dr. Mehmet Barış Horzum Kimdir?
Dr. Mehmet Barış Horzum, Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi müdürü olarak görevini yürütmektedir. Yüksek lisans öğrenimini Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü ve doktora öğrenimi ise Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Teknolojisi Programı’nda tamamlamıştır. Dr. Mehmet Barış Horzum internet bağımlılığı ve oyun bağımlılığı üzerine çalışmaları bulunmaktadır. Teknolojinin Olumsuz Etkileri kitabı editörlüğü ve oyun bağımlılığı bölüm yazarlığı, ayrıca İnternet Bağımlılığı: Sorun ve çözümler kitabında bölüm yazarlığı bulunmaktadır. Ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirilen bilgi şöleni, panel ve çalıştaylara katkı sunmaktadır.

Doç. Dr. Özlem Canan Güngören Kimdir?
1982 Nazilli doğumludur. Lisansını Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünde, Yüksek Lisans ve Doktorasını Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünde tamamlamıştır. Doçentliğini yine Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi alanında almıştır. Halen Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Teknoloji entegrasyonu, dijital okuryazarlık, sosyal medya bağımlılığı çalışma alanları içerisinde yer almaktadır.

Detaylar

• Tür: Online